BONO DESIGN Kft. | Colombini Bemutató Stúdió  1036 Budapest, Bécsi út 81. 06 30 223 2120 | 06 1 240 0242 | 06 30 197 1010 | info@bonodesign.hu

BONO DESIGN : AHOL A STÍLUS TALÁLKOZIK AZ ELKÉPZELÉSEKKEL

Bono Design Kft.

A Bono Design stúdió a San Marino-i központú Colombini Group partnereként elkötelezett abban, hogy Vásárlóink olyan minőséget ismerhessenek meg, mely kifejezi az olasz életérzést. Személyre szabott megoldásokban gondolkozunk, olyanokban, melyek megkönnyítik az emberek mindennapjait, s mindezt a lehető legjobb ár-érték arány mellett ajánljuk. Tizennyolc éves bútortervezői és konyhagép tanácsadói szakmai tapasztalat birtokában nem sajnáljuk az időt az ügyfelek igényeinek  megismerésére: arra, hogy megtervezzük és megalkossuk azokat a bútor kompozíciókat és belső tereket, amelyeket Vevőink valóban  örömmel használnak majd. Egy új bútor tervezésénél első lépésként mindig megbeszéljük, hogy Vásárlóink hogyan szeretnék használni az adott összeállítást. Számunkra az átgondolt tervezés azt jelenti, hogy egyszerűbbé tesszük bútoraink használatát, kellemesebbé az otthon  töltött időt. Vevőinket arra biztatjuk, hogy használják és élvezzék a legújabb konyhatechnikai innovációkat és a valódi olasz design nyújtotta lehetőségeket. Tervezőink, szállítóink és a beszerelést végző profi asztalos szakembereink is azon fáradoznak, hogy Önnek is legyen alkalma  megtapasztalni milyen a stílus prémium minőségben.

BONO DESIGN / STÍLUS PRÉMIUM MINŐSÉGBEN : Bútorok és beépíthető készülékek.

Jöjjön el bemutatótermünkbe és kiállított enteriőrjeinken keresztül ismerje meg a Colombini bútorok minőségét és stílusát. Ha Ön prémium kategóriás konyhabútorra, beépíthető készülékre, étkezőre, nappali bútorra, hálószoba bútorra, vagy ötlet és színgazdag gyerekszoba bútorra vágyik, akkor a legjobb helyen jár! és egységes stílusban rendezheti be otthonát. A beépíthető készülékek között az AEG , az Electrolux, a Küppersbusch, a Cata, a Falmec és a Blanco kiemelt partnereként  EXTRA KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk Vevőinket, győződjön meg róla Ön is személyesen, vagy kérjen árajánlatot kollégáinktól!