Részletek
Fedezze fel az ízek és zamatok új világát!
A vákuumozó fiók otthonába hozza a legmodernebb éttermi konyhatechnológiát. A Sous Vide funkció használatával vákumzárt tasakban, a fűszerekkel és ízesítőkkel együtt, alacsony hőmérsékleten párolhatja az ételt. Ez a módszer rendkívüli mértékben fokozza az ízeket, és páratlan puhaságot és textúrát garantál.
A tökéletes eredmény garantált - akkor is, ha előre készíti az ételt.
Nagy vacsorára készül? Akár több nappal korábban tegye speciális zacskóba az alapanyagokat és fűszereket, majd vákuumozza le a zsákokat - nem kell aggódnia, hűtőben tartva minőségükből semmit sem veszítenek a készre sütésig!
A legjobb ízek és textúrák
Őrizze meg kiváló alapanyagai ízét és ásványianyag tartalmát úgy, hogy a legkorszerűbb sous-vide technológiát használja! A vákuumzárt tasakban az alapanyagok biztonsággal tárolhatók hűtőben, akár sok napon át.
A legjobb alapanyagok különleges bánásmódot igényelnek
A vákuumzárt tasakban tárolt alapanyagok akár háromszor hosszabb ideig tárolhatók a hűtőszekrényben. A professzionális technológia garantálja a hosszantartó frissességet.
Kiváló ízek, villámgyorsan
A hosszú pácolás - érlelés különleges ízélményt biztosít. De mi lenne, ha ugyanazt a kiváló minőséget gyorsabban is el tudná érni? A vákuumzárt tasakban elhelyezett alapanyagot a fűszerek sokkal gyorsabban és mélyebben átitatják, így drasztikusan csökkentheti az előkészítésre fordított időt.